Seriál Ulice: Nové intriky a prozření, vydírání i naděje

Seriál Ulice: Nové intriky a prozření, vydírání i naděje

Tlak na Světlanu je stále větší a ta psychický nápor nevydrží. Velký šok zažije i Adriana a ani Jindra na tom nebude o moc lépe. Co dalšího se tento týden odehraje v Ulici?

Adrianiny pochybnosti

Komu a čemu věřit? Kde je pravda? Adriana má v posledních dnech o čem přemýšlet. Přestože se Robert snaží, aby ji svými manipulacemi dostal přesně tam, kde ji chce mít, Adriana ho tentokrát nemile překvapí. Navíc se stane něco, co Adrianou otřese víc než cokoliv jiného. Nedaleko svého domu narazí na Áju, o které jí Robert před pár měsíci tvrdil, že je to jeho ex, která ho pronásleduje… Co s Adrianou tohle setkání udělá? Jak jí to Robert vysvětlí?

Pokračování 2 / 6

Světlanino zhroucení

Co všechno člověk unese? Jak je doopravdy silný? O Světlaně Nyklové si její blízcí myslí, že je hodně silná. Ale ani ona nedokáže čelit dlouhodobému stresu a enormní psychické zátěži. Vše začalo před sedmi týdny zjištěním, že ji Robert sprostě podrazil. O dva týdny později ji Robert dostal svými intrikami až za mříže. Tím to ale zdaleka nekončí. Tlak na Světlaninu psychiku roste každým dnem, Robert neustále intrikuje proti ní. A dnes to Světlana už neustojí… Proč Světlana zkolabuje? Jak vážné to s ní je?

Pokračování 3 / 6

Jindřino podezření

Jak se vyrovnat s tím, že váš partner má skvělé vztahy se svou ex a že jí pomůže, kdykoliv to ona potřebuje? Bedřich a Anča toho mají stále hodně společného, přestože se rozešli. Bedřichova nová partnerka se snaží respektovat, že Anča do jeho života pořád patří, ale jednoduché to pro ni není. Doufá totiž, že jednou budou fungovat jako normální rodina. Jenže už brzy se stane něco, kvůli čemu začne Bedřicha podezřívat, že jejich vztah vnímá jinak než ona… Čím ji Bedřich hodně raní? A jakou roli v tom sehraje právě Bedřichova manželka Anča?

Pokračování 4 / 6

Michalova naděje

Co všechno rodiče tají svým dospělým dětem? Jaká dramata se mezi nimi občas odehrávají? Mára nemá nejmenší tušení, co právě řeší táta, máma a její nový partner Michal, jenž je její první velká láska, s níž se kdysi rozešla právě kvůli Lubošovi. Pro toho je nyní hodně hořkou pilulkou zjištění, jak moc se Michal o Máru zajímá a jak si ti dva spolu rozumí.

Ostatně to začíná dělat starosti i Márově mámě, která se snaží zabránit nejhoršímu – aby se její syn dozvěděl o všem, co nyní mezi sebou ona, Luboš a Michal řeší. A právě Máry se to hodně týká… Čeho se Věrka obává? A co plánuje Michal?

Pokračování 5 / 6

Alešova nehoda

Kam až může zajít žárlivost a touha po dokonalém vztahu? Aleš na jednu stranu Gábinu rozmazluje a chová se jako ideální partner, kterého by jí mohla každá druhá závidět. Na stranu druhou jí ale dokáže dost znepříjemnit život, pokud věci nejsou tak, jak je nalajnoval. Teď se však stane něco, kvůli čemu Gábina rázem zapomene na vše zlé, co se mezi nimi stalo. Stačí jeden telefonát, aby se začala strachovat o Alešův život. Dozví se totiž, že mu povolilo jištění a spadl z fasády… Jak zlé to s Alešem je? A co to udělá s Gábinou?

Pokračování 6 / 6

Jirkovy narozeniny

Čtyřicáté narozeniny se podařilo Jirkovi Hermanovi před spolupracovníky utajit. Ty jednačtyřicáté s ním ale míní Karla s kolegy a jeho blízkými pořádně oslavit. Jenže právě v den Jirkových narozenin se stane něco, co mu hodně změní život. Něco, kvůli čemu už spousta věcí nebude jako dřív. Něco, kvůli čemu si o něj začne Karla dělat velké starosti… Co s Jirkou Hermanem pořádně zamává přímo na jeho jednačtyřicáté narozeniny? A jak dopadne narozeninová oslava?

Doporučujeme

Články odjinud