Soutěž o vstupenky na Mega show

Soutěž o vstupenky na Mega show

29.4. v pražské T-mobile aréně od 18.00 hodin proběhne jedinečná hudební show plná českých a zahraničních superhvězd. Nyní máte možnost vyhrát vstupenky na Mega Show.

MEGA SHOW nabídne návštěvníkům nejen špičky současné populární scény světového formátu. Pro diváky je připraven rozsáhlý program včetně zadní filmové projekce kombinované s pyrotechnickými efekty, akrobatickými vystoupeními a úchvatnou choreografií.

Jako hlavní superstar se představí skupina KARMA.

Z českých interpretů se představí Leoš Mareš, Black Milk , Bohuš Matuš , Lucka Vondráčková, Verona , Roxy a další Speciálními zahraničními hosty večera budou Kate Ryan Dick Brave& The Backbeats ( Sasha) Hudební produkci doplní originální čísla stepařské skupiny WINGS v čele s členkou světově známé skupiny STOMP Carlie Rebecou Jefferson.

Část výtěžku z Mega show bude věnována na podporu programu UNICEF zaměřeného proti obchodování s dětmi. V průběhu megashow budou moci diváci poznat ROBBIEHO WILLIAMSE jak ho většina z nich nezná - jako vyslance dobré vůle Britského výboru pro UNICEF, a to v několikaminutovém vzkazu PROTI OBCHODOVÁNÍ S DĚTMI .

Datum konání MEGA SHOW je záměrně stanoveno na 29. duben , předvečer „ magické noci“, předvečer oslav pálení čarodějnic a následného příchodu měsíce května - měsíce lásky. Akce by tedy měla být i oslavou lásky a to nejen proto, že se nacházíme v srdci Evropy, v Praze, na kterou bude v tomto čase upřena pozornost celého světa vzhledem k nadcházejícímu Mistrovství světa v hokeji. MEGA SHOW je určena pro všechny, kteří mají rádi kvalitní a originální zábavu. Její myšlenka nabízí novou moderní formu tradiční oslavy, která přerůstá působení České republiky. Ze sportovního pohledu je 29. dubem jediným volným dnem pro hráče i fanoušky hokeje v rámci konání Mistrovství světa.

Vstupenky bude možné zakoupit v síti Ticketstream, včetně všech cestovních kanceláří FISCHER a FIRO TOUR www,.ticketstream.cz , tel.: 224 263 049, email: ticket@ticketstream.cz v síti Ticketpro www.ticketpro.cz , tel. 296 329 999 , e-mail: ticket@ticketpro.cz v Palace Cinemas Park Hostivař, Smíchov, Slovanský dům, Letňany www.palacecinemas.cz , tel. : 257 181 212

Cena vstupenky před slevou je 399,- Kč

Nyní máte jedinečnou příležitost vyhrát vstupenky na Mega Show. Stačí odpovědět na následující otázku. Soutěžíme o 20 vstupenek.

Soutěž je uzavřena. Vyhrávají čtenářky: Martík, mnauik, Jana*, Batik, Frog, Zorita, cvachova, Ela.., Astra, Bucinek. Všem blahopřejeme a přejeme příjemnou zábavu na Mega Show.

Doporučujeme

Články odjinud