Chce sex, nebo vztah? Jak poznáte, že vás chce jen do postele

Chce sex, nebo vztah? Jak poznáte, že vás chce jen do postele

Konečně jste narazila na muže, který splňuje vaše požadavky a navíc o vás projevuje zájem, ale přesto vám šestý smysl napovídá, že tu něco nehraje? Je dost pravděpodobné, že mu jde jen o sex. Čím dřív si to uvědomíte, tím dřív přestanete plýtvat svůj čas a energii na někoho, s kým se plnohodnotného vztahu nedočkáte.

Ozývá se jen v noci

V normálním vztahu si na sebe lidé vzpomenou v průběhu dne a občas jeden druhému napíšou krátký pozdrav nebo si zavolají. Pokud vám muž, o kterém sníte, napíše sem tam a pouze v noci, mějte se na pozoru. Je samozřejmě možné, že prostě přes den jen neměl čas, ale jestliže se to opakuje, dost pravděpodobně vás v hlavě vůbec nenosí, ale vzpomene si jen večer, když zatouží po sexu.

Pokračování 2 / 6

Nepovídá si

Jasně, že asi celou dobu nemlčíte, ale řeč je většinou o povrchních věcech. Jakmile zabrousíte do osobních vod, případně chcete řešit nějaký problém nebo potřebujete s něčím pomoct, většinou změní téma. Často se také v takových situacích vymluví, že nemá čas a nemůže vám pomoct. To je jasné znamení, že mu na vás moc nezáleží.

Pokračování 3 / 6

Sex, sex a zase sex

Je normální, že muži sex milují, a také není nic divného na tom, že je sex běžnou součástí vaší konverzace. Jestliže ale každou konverzaci, jak mezi čtyřma očima, tak tu virtuální, obrací v sexuální narážky a vy pomalu zjišťujete, že jiné téma na programu není, je jasné, o co mu jde především.

Víte, jak nebýt jen milenkou? Podívejte se na video:

Pokračování 4 / 6

Nepředstaví vás

Vídáte se už nějakou dobu, ale ještě jste nepotkala nikoho z jeho přátel nebo z rodiny? Nemusí to nutně znamenat, že by se za vás styděl, spíš ale přemýšlí tak, že s vámi nepočítá do budoucna. Nemá proto potřebu vás vodit mezi své kamarády a představovat vás, protože to udělá jen s oficiální přítelkyní.

Pokračování 5 / 6

Nezůstává přes noc

Odehrávají se vaše milostná dostaveníčka zásadně u vás? A opouští vás váš milenec ještě v noci pod záminkou, že se mu doma spí lépe nebo musí ráno brzy vstávat a nechce vás budit? Pak je to jednoduché. Přišel si k vám pouze pro sex, a když dostal, co potřeboval, nemá u vás co pohledávat. Proto také organizuje schůzky u vás, aby se nestalo, že byste u něj chtěla přespat vy.

Pokračování 6 / 6

Nebyli jste na rande

I když už spolu nějakou dobu spíte, normální rande ještě neproběhlo. Maximálně si doma uvaříte večeři, otevřete víno a kouknete na film, ale to je vše. Vy toužíte jít do kina, na večeři do pěkné restaurace, vyrazit na výlet nebo romantickou procházku, a on se vymlouvá, že na tyto věci nemá čas? Prostě se nechce zaháčkovat. Očekává od vás jen sex, po ničem vážnějším netouží.

Doporučujeme

Články odjinud