Není dobrý milenec? Vychovejte si ho!

Není dobrý milenec? Vychovejte si ho!

Žádný učený z nebe nespadl a ne každý je v posteli dobrý odjakživa. Někdo je prostě talent od přírody, jiný se učí zkušenostmi. Jestliže se vám zdá, že váš partner je v sexu tak trochu nemehlo, není nutné to s ním hned vzdávat. Naopak, věnujte mu příslušnou péči a vychovejte z něj krále ložnic!

Nevěnuje se předehře

Muži často zapomínají, jak moc je předehra pro vyvrcholení ženy důležitá, a jdou rovnou „na věc“, případně předehru odfláknou. Máte stejný problém doma a těžko se vám s partnerem o podobných věcech mluví? Můžete mu dát najevo gesty, aby nepospíchal. Snažte se ho při každém milování pozdržet o chvilku déle a postupně se propracujete k tomu, že pro něj delší předehra bude naprosto přirozená věc.

Pokračování 2 / 5

Neví, kam sáhnout

Máte pocit, že se váš partner sice snaží, ale pořád se netrefuje? Sice vás laská, dráždí a hladí, ale ne zrovna na místech, kde se ukrývají vaše erotogenní zóny. I když se snaha počítá, bylo by fajn, kdyby padala na úrodnou půdu, co myslíte? Není nic jednoduššího než chytit partnerovu ruku a jemně ji navést přesně tam, kde máte hlazení a laskání nejraději. Možná to bude chtít pár opakování, ale jistě brzy pochopí, co má dělat. Svou spokojenost mu můžete dát najevo svými vzdechy, tak bude mít jistotu, že je všechno správně.

Pokračování 3 / 5

Nechce se mu do orálního sexu

Samozřejmě pokud jde o to, abyste mu orální sex poskytla vy, je to ochota sama, ale jakmile má pusou uspokojit vás, nechce se mu do toho, případně se vám věnuje pár vteřin a přesune se k jiné činnosti. Jestliže je orální sex jedním z mála způsobů, jak můžete dojít k vyvrcholení, rozhodně byste to neměla nechat jen tak. Jestliže mu vy tento způsob uspokojení poskytujete samozřejmě a pokaždé, je jasné, že by vám vaši „službu“ měl vrátit.

Zkuste orální sex párkrát vynechat a uvidíte, co se stane. Pravděpodobně začne on sám. Jestli to nezabere, nebojte se partnera zeptat, co má za problém, a vysvětlit mu, jak je pro vás tato praktika důležitá. Je možné, že v tomto směru jen nemá dostatek zkušeností a má pocit, že něco dělá špatně. Není nic jednoduššího než si ho „vycvičit“ ke své vlastní spokojenosti!

Pokračování 4 / 5

Je jako králík

Jakmile dojde na sex jako takový, změní se váš partner v digitálního králíčka, který do toho buší nemilosrdnou rychlostí, dokud není po všem? Ukažte mu, že takhle prostě ne. Samozřejmě málokterému páru se poštěstí, že jim vyhovuje naprosto stejné tempo a v závěru se sejdou ve společném vyvrcholení. Je ale potřeba, aby si na své přišli oba zúčastnění, a tak „volbu rychlosti“ nenechávejte jen na svém partnerovi.

Svými pohyby ho přimějte, aby chvílemi zvolnil a vydýchal se. Jestliže si nedá říct, změňte polohu. Pokud budete vy nahoře, můžete si rychlost ovládat sama a občas vyhovět sobě, občas partnerovi. Uvidíte, že časem společnou řeč, která bude vyhovovat oběma, najdete.

Když si řekneme, co v sexu chceme, neodradíme tím muže? Odborník radí na videu:

Pokračování 5 / 5

Učí se z porna

Spousta mužů má pocit, že to, co vidí v pornu, je běžně aplikovatelné v normálním sexuálním životě. Snaží se váš partner o anální sex bez jakékoliv přípravy nebo vám při orálním sexu cpe svoji chloubu tak hluboko, že se skoro dávíte? Tady není prostor na chození okolo horké kaše. Dejte mu jasně najevo, že tohle se vám nelíbí a že pokud chce podobné praktiky provozovat, bude potřeba delší příprava. Vysvětlete mu, že nejste žádná pornoherečka a potřebujete přívětivější zacházení.

Doporučujeme

Články odjinud