Nevěra na obzoru: Jak jí předejít a nepodlehnout touze?

Nevěra na obzoru: Jak jí předejít a nepodlehnout touze?

Nejen muži, ale i my ženy se občas ocitneme v situaci, kdy zvažujeme nevěru. Bojujete s pokušením a máte pocit, že nedokážete odolat? Poradíme vám, jak zabránit aférce, která by mohla zničit váš vztah nebo manželství.

Držte si ho od těla

Možná si říkáte, že vám bude stačit s mužem, který ve vás vyvolává myšlenky na nevěru, občas zajít na kafe, a tím svoji touhu ukojíte. To je chyba. Čím víc ho uvidíte, tím víc po něm budete toužit. V tomto případě opravdu platí staré dobré „Sejde z očí, sejde z mysli“. Chvíli se možná budete trápit, ale časem vaše touha zeslábne, až téměř vymizí úplně. Jestli jste v situaci, kdy se občasným setkáním nevyhnete, snažte se je zkrátit na minimum a nedávat si žádný prostor pro to, aby se vaše fantazie opět rozjela na plné obrátky.

Pokračování 2 / 5

Svěřte se

Pokud svoje tajemství v sobě dusíte z obav, že se provalí to, co se vlastně ještě ani nestalo, svěřte se. Sdílené tajemství se najednou nebude zdát tak těžké. Podpora a porozumění okolí také hodně pomáhají. Určitě máte kamarádku nebo sestru, které můžete říct cokoliv, a víte, že to nikomu neprozradí. Jestliže vaše „vrba“ podobnou situaci navíc už někdy zažila, tím lépe pro vás, bude mít větší pochopení.

Můžete s ní probrat své touhy a „nemravné“ myšlenky, čímž se vám uleví. Vaše spřízněná duše navíc může být vaším patronem – to znamená, že jí můžete zavolat ve chvílích, kdy půjde do tuhého a vy svému objektu začnete podléhat. Vaše „vrba“ by vám takové chování měla vymluvit a připomenout vám, že nevěra vám za to nestojí.

Pokračování 3 / 5

Rekapitulujte

I když vám třeba současný vztah neklape, může to být jen přechodné a svojí nevěrou byste se možná připravila o něco, co stálo za to. Připomeňte si proto hezké chvilky s partnerem a dejte si dohromady důvody, proč s ním jste a co na něm máte ráda. V porovnání s tím se váš objekt zájmu bude zdát nicotný. S ním totiž nesdílíte společnou minulost, zážitky, zájmy a třeba i rodinu.

Je možné, aby byl člověk celý život věrný? Podívejte se na video:

Pokračování 4 / 5

Rozpalte oheň

Možná o nevěře neustále přemýšlíte proto, že vám v současném vztahu něco chybí. Zkuste místo vymýšlení toho, kde a jak byste svoji aférku mohla uskutečnit, věnovat energii tomu, abyste osvěžila svůj stávající vztah. Zajděte si s partnerem na místa, kam jste rádi chodili na začátku vašeho vztahu, udělejte si stejný výlet, jako byl ten váš první, snažte se vymýšlet program, kdy budete trávit více času společně. Totéž platí i o sexuálním životě. Okořeňte si své milostné chvíle, začněte v posteli experimentovat a najděte v sobě vášnivou milenku. Svojí energií jistě nakazíte a potěšíte i partnera!

Pokračování 5 / 5

Myslete na následky

Začněte přemýšlet o tom, co by se mohlo stát, kdyby se vaše nevěra provalila. Určitě vám stojí za to začínat si románek s někým, o kom vlastně ani nevíte, jestli bude dobrý milenec? Chcete zničit dlouhodobý vztah, který máte doma, jen proto, abyste na chvilku ukojila svoji touhu? Myslete také na to, že i když se nevěra neprovalí, je tu ještě vaše svědomí, které vám může dát pěkně zabrat. Dusit v sobě tak velké tajemství vás bude sžírat a určitě se vám v noci nebude lehce spát. A to hlavní – opravdu chcete zradit člověka, kterého milujete?

Doporučujeme

Články odjinud