Nejoblíbenější džíny: Co všechno na vás prozradí?

Nejoblíbenější džíny: Co všechno na vás prozradí?

Málokterý ženský šatník neobsahuje ani jedny džíny. Určitě i vy ve své skříni pár denimových kousků najdete. Některé vytáhnete jednou za čas, na jiné nedáte dopustit. Co o vaší osobnosti řeknou vaše nejoblíbenější džíny?

Skinny džíny

Skinny džíny mají nejčastěji v oblibě ženy, které nemají příliš času na sebe a ani na zdlouhavé vybírání outfitu. Nejraději by v nich zkrátka chodily i spát. K nim jim už stačí něco pohodlného, třeba tenisky, a jsou spokojené.

Orientujete se v džínové abecedě? Všechny typy kalhot vám prozradíme ve videu:

Pokračování 2 / 5

Zvonové nohavice

Nohavice do zvonu nosí ženy, které se v módě vyznají. Milují módní výzvy, rády experimentují se svým módním stylem a také rády přitahují pozornost okolí. Nebojí se být jiné a nejrůznější výstřelky nosí s hlavou hrdě vztyčenou, takže jim vždy sednou.

Nestárnoucí džíny: Jaké se nosily před desítkami let a jaké jsou trendy i dnes? Podívejte se ZDE.

Pokračování 3 / 5

Boyfriendy

Boyfriend džíny působí uvolněně a často bývají také roztrhané. Ne náhodou je tak mají v oblibě bezstarostné, nezávislé, ale i dobrodružné ženy, které milují pohodlí. Za ničím se příliš neženou, umějí si užívat volný čas a nemají problém ani lenošit. Prostě holky do nepohody.

S čím kombinovat boyfriend džíny? Inspirujte se ZDE.

Pokračování 4 / 5

Nad kotníky

Džíny sahající nad kotníky se jednu dobu považovaly za příliš krátké a ten, kdo je nosil, si koledoval o módní faux pas. Dnes však zažívají boom! Odhalené kotníky jsou sexy a vsadíme se, že pokud jsou to právě vaše oblíbené kalhoty, nebojíte se ukázat ani barevné ponožky! Jestli totiž tíhnete právě k těmto džínům, jste velmi hravá, bezstarostná, moderní a nerada se zatěžujete zbytečnostmi.

Hit letošního jara? Džínová bunda! Podívejte se ZDE.

Pokračování 5 / 5

Extra kousky

Poslední džíny, které o vás něco prozradí, jsou ty nejoriginálnější: s výšivkami, lesklými knoflíky, se zipy či barevným patchworkem. Vybírá si je divoká a chytrá žena s názorem. Ten i beze slov sděluje právě takovými džínami.

S čím kombinovat módní kousky s výšivkami, to se dozvíte ve videu:

Doporučujeme

Články odjinud