Seniorka propaguje na internetu sperma jako nejlepší masku proti stárnutí

Seniorka propaguje na internetu sperma jako nejlepší masku proti stárnutí

Sedmašedesátiletá Stella Ralfini z Londýna vypadá na svůj věk velmi mladistvě. Britská seniorka tvrdí, že za hladkou a mladistvou tváří nestojí plastická operace, ale pravidelná aplikace mužského semene. Sperma si na obličej nanáší pravidelně a začala tuhle metodu omlazování propagovat na internetu. Využívá YouTube i vlastní web.

„Účinky spermatu jsou k nezaplacení, za tisíce a tisíce, ale přitom ho můžete mít zadarmo. Vše, co potřebujete, je milenec, ale když ho nemáte, tak víte, co udělat. Vše, co musíte udělat, je, že si každých deset dní až dva týdny užijete krásné chvíle, hlavně jemu dopřejte krásnou chvíli, a když vaše krásné milování skončí, tak si naberte tuto úžasnou masku do prstů, namažte na obličej, nechejte na něm patnáct minut a umyjte,“ tvrdí Stella v propagačním klipu na YouTube.

Babička z Londýna samozřejmě věnuje nezbytnou část také zdravotní osvětě, tedy že semeno musí pocházet o zcela zdravého a dobře se stravujícího muže.

Stella začala sperma používat jako pleťovou masku během studia tantry v Indii. „Potkala jsem tam jednu z nejkrásnějších žen, jakou jsem kdy viděla. Řekla mi, že má hodně přes šedesát, ale vypadala báječně a mnohem mladší. Její pleť byla tak hedvábně jemná a bez vrásek, musela jsem znát její tajný recept. Jejím tajemstvím bylo, že používala pleťovou masku z manželova semene,“ píše Stella na svém webu.

Pleťovou masku ze spermatu používají také celebrity. Otevřeně o tom hovořila s televizí TMZ jednapadesátiletá seriálová hvězda Heather Locklear, která na otázku, co používá na pleť, odpověděla: „Musíte si na obličej nanášet sperma.“

Zde se můžete podívat na její video:

Doporučujeme

Články odjinud