Simona Krainová a Petra Lamshová

Simona Krainová a Petra Lamshová

DaeMen
Roman Šebrle
Petr Havlíček
Kristýnou Ostratickou
5
Fotogalerie

Festival zdravého životního stylu navštívilo přes tisíc příznivců

Časopis Dieta pozval všechny příznivce zdravého životního stylu na první ročník unikátního stejnojmenného festivalu. Celodenní Festival zdravého životního stylu se konal v sobotu 6. února 2016 v TOP HOTELU Praha a vstup byl zdarma.

Více než tisíc návštěvníků akce se zde seznámilo s novými trendy ve fitness, vyzkoušeli trendy v józe, poznávali své tělo při cvičení a zhlédli akrobatické vystoupení skupiny DaeMen . Zájemce o lekce cvičení provedli osvědčení trenéřiHanka Kynychová, Václav Krejčík a Petra Munduchová . Speciálním hostem festivalu byl Roman Šebrle a Simona Krainová , která je patronkou soutěže Hubneme do plavek. Všichni účastníci mohli zdravě vařit s Kristýnou Ostratickou a následně besedovat s Petrem Havlíčkem .

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Vítanou součástí akce bylo profesionální focení s fotografem časopisu Dieta, proměny, líčení, poradenství a konzultace s odborníky z Kliniky YES VISAGE. Příjemným doplněním programu byly stánky partnerů a ochutnávky z nabídky speciálního dietního menu v TOP HOTELU.

Reportáž FTV Prima v pořadu TOP STAR najdete zde.

Generální partner

ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA MINISTERSTVA VNITRA ČR

Partneři

POWER PLATE, KLINIKA YES VISAGE, NIVEA, LIPOVITAN® S, ONDRÁŠOVKA, TOP HOTEL PRAHA, KOTÁNYI, REVLON, CANARIA TRAVEL, CENTRUM PETRA HAVLÍČKA, VNÍMEJ SVÉ TĚLO

Doporučujeme

Články odjinud