Dieta z doby kamenné pomůže shodit kila, ale je také prevencí rakoviny tlustého střeva

7 komentářů

maltese
29. září • 0:14

lebahu: přesně tak! měla jsem dvě holky po 15 měsících, mladší nesměla mléko, přesto měly denně čerstvě uvařeno.

maltese
29. září • 0:13

už vidím neandrtálce s rajčetem!!! :-)

Elynor
20. září • 16:12

Poněkud se ovšem zapomíná na to, že paleolitičtí lovci a sběrači se s bídou dožívali 25 - 35 let, a většinou neměli příležitost umřít na rakovinu tlustého střeva, zabilo je něco jiného daleko dřív.

lebahu
18. září • 12:44

monada: Ono i u nás se to bohužel začíná měnit, spousta mladejch holek nevaří, i když jsou na mateřské nechají si dovážet domů obědy v kastrolku, vrcholem toho co jsou schopný udělat jsou špagety s kečupem a nebo něco fláknout do friťáku či mikrovlnky. Děcka potom co je odstaví krmí zásadně kupovanou výživou ze skleničky a ještě se budou hádat, že tam jsou ty vyvážený poměry živin (říkali to v reklamě), to ona by s domácí stravou nikdy nebyla schopná zajistit. Neříkám, že všechny, někdy mi přijde, že to hodně souvisí s inteligencí a vzděláním a taky s příjmy. Čím hloupější a chudší, tím víc polotovarů a nesmyslů "kinder cokoliv" kupují. Přitom uvařit doma polívku z čerstvé zeleniny vyjde asi tak 10x levněji než to cosi ve skleničce, ale to bude tvrdit, že zelenina je drahá, to oni si nemůžou dovolit.

monada
18. září • 3:35

Petruna: Přesně tak ani nepamatuji jaký polotovar jsem koupila. Peču domácí chleba , max koupím mraženou zeleninu , ale pouze pro jistotu. Když ceny zeleniny se vyšplhají nahoru nebo si zamrazím vlastní. Tyto studie českých domácností se netýkají.

victory
17. září • 13:14

Paleoliticka strava hlavne vylucuje obilniny a strukoviny...

Petruna
17. září • 8:20

Dobře v americe, ale v cechach se vzdy varilo a vařit bude. I pres trend v padesatych letech, kdy byla vize, že rodina se bude stravovat z polotovaru. Viz kuchyně jaké se stavěly. Jsme národ kuchařů a hospodyněk. Polotovary ji jen malé procento a studaci.

Doporučujeme

Články odjinud