Měkoučký a šťavnatý: 6 tajných triků, jak připravit ten nejlepší řízek na světě

| Autor: MŽ | Rubrika: Zdraví

Naše babičky dávaly řízky dopéct ještě do trouby, navrch kousek másla. V dnešní rychlé době se snažíme netrávit v kuchyni příliš mnoho času. Jak tedy docílit toho, aby maso bylo křehoučké jako od babičky?

Měkoučký a šťavnatý: 6 tajných triků, jak připravit ten nejlepší řízek na světě

Přinášíme vám rady zkušeného šéfkuchaře pražského Grand Cru Restaurant & Bar Jana Punčocháře, který je známý svou láskou k řízkům a k česko-rakouské kuchyni. Poradí, jak docílit chutného řízku z vepřového, kuřecího, dokonce i hovězího masa.

Triky Jana Punčocháře najdete ZDE.

A pokud pátráte po receptu, díky kterému by vám nepraskla sekaná, najdete ho na tomto videu:

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Recepty z jarní zeleniny: Vařte z rukoly, chřestu či špenátu

Recepty z jarní zeleniny: Vařte z rukoly, chřestu či špenátu

Včera | Zeleninu sice koupíme celoročně, ale konečně je na pultech obchodů i místní zelenina, která je…

Recepty s ředkvičkami: Dejte si smaženici, polévku či pomazánku

Recepty s ředkvičkami: Dejte si smaženici, polévku či pomazánku

16. 4. | I když se dnes většina zeleniny dá koupit celoročně, ta pravá sezóna ředkviček akorát začala. Nyní…

7 nevinných příznaků, které ale mohou znamenat krvácení do mozku

7 nevinných příznaků, které ale mohou znamenat krvácení do mozku

16. 4. | Jen vás bolí hlava, je vám na zvracení či se vám hlava trochu motá? To vše je na první pohled…

Křupavé kuře 6x jinak: Exotické recepty z Řecka, USA i Thajska

Křupavé kuře 6x jinak: Exotické recepty z Řecka, USA i Thajska

13. 4. | Kuře se připravuje po celém světě na různé způsoby. Domluví se na něm rodiny, děti, kamarádi a…