Zhubněte zdravě, bez jojo efektu. Máme pro vás konkrétní tip na zdravé hubnutí

Zhubněte zdravě, bez jojo efektu. Máme pro vás konkrétní tip na zdravé hubnutí

S blížícím se létem většina z nás řeší, jak shodit přebytečná kila. Vrháme se na různé diety, větší nadšenci do sportovních aktivit, ale ne vždy je snaha zhubnout efektivní. Určitě není potřeba připomínat, že hubnutí by mělo být pozvolné, jídelníček by měl být vyvážený s dostatečným příjmem všech základních živin a doporučených denních dávek vitamínů a minerálů.

Pokud jste se rozhodli hubnout zdravě, bez jojo efektu, máme pro vás konkrétní tip na sestavení jídelníčku na míru a to prostřednictvím internetu. Jídelníček, připravený speciálně pro vás, si můžete objednat buď na 5 dní (30 receptů), nebo na celý měsíc (180 receptů). Zhubnout byste měli přibližně 1 kg týdně a díky vyváženému energetickému příjmu bez jojo efektu.

Jídelníček obsahuje na každý den 6 jídel (snídaně, dopolední svačina, oběd, odpolední svačina, večeře, druhá večeře). Složen je přesně dle Vašeho nutričního profilu. Ingredience, z kterých se jídla připravují, jsou běžně dostupné v českých obchodech, takže si nemusíte dělat starosti s jejich sháněním.

Více informací, včetně ceny a možnosti objednání jídelníčku na míru najdete zde: http://goo.gl/doLwa8

Doporučujeme

Články odjinud